Jäsenpalvelut

Teatterikeskuksen jäsenpalvelut


Teatterikeskus on ryhmämuotoisten ammattiteattereiden ja esittävän taiteen ryhmien edunvalvontajärjestö, jonka jäsenenä on sekä ns. vapaan kentän ryhmiä että vos-teattereita. Tarjoamme jäsenistöllemme edunvalvonnan ja kulttuuripoliittisen vaikuttamisen lisäksi muita monipuolisia palveluita.

Palvelut ja edut jäsenteattereille:


LAKIMIESPALVELU 


Teatterikeskus tarjoaa yhteistyössä Suomen Teatterit ry:n kanssa lakimiespalvelua jäsenteattereille. Jäsenteatterit voivat ottaa yhteyttä Suomen Teatterit ry:n lakimieheen esimerkiksi sopimus- tai tekijänoikeusasioissa sekä muissa lainopillisissa kysymyksissä. Suomen Teatterit ry:n lakimies Leevi Mentula, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 521 8319.

TEATTERIKORTIT

Teatterikeskuksen kautta jäsenteatterit voivat tilata henkilökunnalleen Teatterikortit. Teatterikortilla pääsee katsomaan esityksiä edullisella ammattilaishinnalla useimmissa suomalaisissa ammattiteattereissa. Päivitetyt Teatterikorttiedut näet Suomen Teattereiden sivuilta. Teatterikortti-hakemuksen voit ladata tästä.

TEATTERIJOUKKO-LEHDEN JÄSENHINNAT


Ryhmämuotoisten ammattiteattereiden ohjelmistolehti Teatterijoukko ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Teatterijoukko-lehdessä ilmoittaminen on jäsenille 50–100 € halvempaa riippuen ilmoituksen koosta. Lisäksi jäsenteatterit saavat mahdollisuuden varata etu- tai takakannen tilan ennen ei-jäseniä.

MEDIASEURANTAPALVELU

Teatterikeskus tarjoaa jäsenteattereilleen edullista mediaseurantapalvelua sekä printti- että digitaalisessa mediassa. 

KOULUTUKSIA JA TAPAAMISIA JÄSENISTÖLLE 


Teatterikeskus tarjoaa jäsenteattereilleen koulutuksia ja tapaamisia, verkostoitumista ja vuorovaikutusta. Pienille yhteisöille kollegoiden tapaamisesta ja yhteistyöstä on valtavasti iloa ja apua omaan toimintaan.

VIESTINNÄLLISTÄ TUKEA


Jäsenteatterit saavat säännöllisesti näkyvyyttä Teatterikeskuksen kanavissa (mm. sosiaalinen media, nettisivut), mutta myös tarvittaessa apua ja tukea oman viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen.

HANKKEET

Teatterikeskus käynnistää säännöllisin väliajoin erilaisia hankkeita, joissa kehitetään esimerkiksi teattereiden toimintaedellytyksiä tai tuotantoprosesseja eteenpäin. Osallistujat näihin hankkeisiin valitaan aina Teatterikeskuksen jäsenteattereiden joukosta.

ULKOPUOLINEN ARVIOIJA JA KESKUSTELIJA

Teatterikeskuksen toiminnanjohtaja on jäsenteattereiden käytettävissä kaikenlaisissa tilanteissa ulkopuolisena arvioitsijana, kehittäjänä, sparraajana tai keskusteluapuna. Lisäksi jäsenteatterit voivat kysyä esimerkiksi apua esimerkiksi apurahakemusten tai muiden virallisten tekstien läpilukuun ja korjaukseen.

Meille Teatterikeskukseen voit soittaa, missä asiassa tahansa. Jos emme osaa vastata kysymykseesi, niin otetaan yhdessä selvää!

Teatterikortti-, mediaseuranta-, ja Teatterijoukko-palveluista vastaa järjestösihteeri: sihteeri (at) teatterikeskus.fi p. 045 152 4719.
Muista jäsenpalveluista vastaa toiminnanjohtaja: info (at) teatterikeskus.fi, p. 040 731 3655.