Jäsenpalvelut

Teatterikeskuksen jäsenpalvelut


Teatterikeskus on esittävän taiteen vapaan kentän yhteisöjen edunvalvontajärjestö. Tarjoamme jäsenistöllemme edunvalvonnan ja kulttuuripoliittisen vaikuttamisen lisäksi muita monipuolisia palveluita.

Palvelut ja edut jäsenyhteisöille:


LAKINEUVONTAPALVELU 

Teatterikeskus tarjoaa yhteistyössä Suomen Teatterit ry:n kanssa lakineuvontapalvelua jäsenyhteisöille. Teatterikeskuksen jäsenet voivat ottaa yhteyttä Suomen Teatterit ry:n juristiin esimerkiksi sopimus- tai tekijänoikeusasioissa sekä muissa lainopillisissa kysymyksissä. Suomen Teatterit ry:n juristi Juha Kairtamo, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 631 7707.

TEATTERIKORTIT

Teatterikeskuksen kautta jäsenyhteisöt voivat tilata henkilökunnalleen Teatterikortit. Teatterikortilla pääsee katsomaan esityksiä edullisella ammattilaishinnalla useimmissa suomalaisissa ammattiteattereissa ja esittävän taiteen ryhmissä. Päivitetyt Teatterikorttiedut näet Suomen Teattereiden sivuilta. Teatterikortti-hakemuksen voit ladata tästä.

TEATTERIJOUKKO-LEHDEN JÄSENHINNAT

Esittävän taiteen ohjelmistolehti Teatterijoukko ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Teatterijoukko-lehdessä ilmoittaminen on jäsenille 50–100 € halvempaa riippuen ilmoituksen koosta. Lisäksi jäsenet saavat mahdollisuuden varata etu- tai takakannen tilan ennen ei-jäseniä.

MEDIASEURANTAPALVELU

Teatterikeskus tarjoaa jäsenilleen edullista mediaseurantapalvelua sekä printti- että digitaalisessa mediassa. 

KOULUTUKSIA JA TAPAAMISIA JÄSENISTÖLLE

Teatterikeskus tarjoaa jäsenilleen koulutuksia ja tapaamisia, uuden oppimista ja vuorovaikutusta. Kohtuuhintaiset ja jäsenten tarpeiden mukaan räätälöidyt koulutukset auttavat jäsenten oman toiminnan kehittämisessä. Pienille yhteisöille kollegoiden tapaamisesta ja yhteistyöstä on myös iloa ja apua omaan toimintaan ja jaksamiseen.

VIESTINNÄLLISTÄ TUKEA

Jäsenyhteisöt saavat säännöllisesti näkyvyyttä Teatterikeskuksen kanavissa (mm. sosiaalinen media, uutiskirjeet), mutta myös tarvittaessa apua ja tukea oman viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen.

HANKKEET

Teatterikeskus käynnistää säännöllisin väliajoin erilaisia hankkeita, joissa kehitetään esimerkiksi yhteisöjen toimintaedellytyksiä tai tuotantoprosesseja eteenpäin jäsenten toiminnan tukemiseksi.

ULKOPUOLINEN ARVIOIJA JA KESKUSTELIJA

Teatterikeskuksen toiminnanjohtaja ja kehitysjohtaja ovat jäsenyhteisöjen käytettävissä kaikenlaisissa tilanteissa ulkopuolisena arvioitsijana, kehittäjänä, sparraajana tai keskusteluapuna. Lisäksi jäsenet voivat kysyä esimerkiksi apua esimerkiksi apurahakemusten tai muiden virallisten tekstien läpilukuun ja korjaukseen.

Meille Teatterikeskukseen voit soittaa, missä asiassa tahansa. Jos emme osaa vastata kysymykseesi, niin otetaan yhdessä selvää!

Katso yhteystiedot >>