Jäsenhakemukset

Teatterikeskuksen jäseneksi haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus liitteineen Teatterikeskuksen toiminnanjohtaja Mikael Kinaselle (mikael.kinanen(at)teatterikeskus.fi) tai Teatterikeskus ry, Eerikinkatu 3, 00100 Helsinki).

Uusien jäsenten hyväksymisestä päättää Teatterikeskuksen hallitus.

Jäsenkriteerit

  •           yhteisön toiminnan ammattimaisuus (esiintyjien tulee olla vähintään 50 %:sti esiintymisen ammattitaiteilijoita)
  •           toiminnan pitkäaikaisuus ja jatkuvuus tai perusteltu vahva näyttö taiteellisen työskentelyn pitkäjänteisestä tavoitteellisuudesta (esim. 5-vuotinen toimintasuunnitelma)
  •           toiminnan talouden rakenne ja säännöllinen toiminta-avustus joltakin julkiselta taholta
  •           kunkin hallituksen arvioima yhteisön taiteellinen taso tai taiteellinen näyttö sekä toiminnan perustuminen taiteellisiin ja/tai yhteisöllisiin arvoihin
  •           alueelliset lähtökohdat
  •           hallinnollinen itsenäisyys (esim. oma kirjanpito ja taiteellinen ensemble, voi kuitenkin toimia jonkin katto-organisaation osana, mutta ei olla julkisyhteisön omistama).

Jäsenhakemukseen tulee liittää

1. Vapaamuotoinen hakemus, jossa
- esitellään hakijayhteisön toiminta-ajatus ja ideologia.
- kerrotaan mitä hakija toivoo Teatterikeskuksen jäsenyydeltä ja miten yhteisö haluaa sen kautta vaikuttaa. (Voitte myös kertoa, onko Teatterikeskuksen tämän hetkinen toiminta tuttua hakijalle.)
- esittellään hakijan rahoitusrakenne sekä millaiseksi hakija toivoo sen kehittyvän tulevina vuosina (tuet, omarahoitusosuus jne.).
- kerrotaan onko hakijayhteisöllä mahdollisuus tai kiinnostusta osallistua hallitustyöskentelyyn Teatterikeskuksessa. (Tämä ei ole ehtona jäseneksi hyväksymiselle.)

2. Lisäksi hakemuksen liitteeksi tarvitaan edellisen vuoden toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase sekä toimintasuunnitelma kuluvalta tai tulevalta vuodelta.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Mikael Kinanen, 040 731 3655, mikael.kinanen(at)teatterikeskus.fi.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.">