Muutoksia Teatterikeskuksen toimistolla: Maaria Kuukorento virkavapaalle, uudeksi jäsenasiantuntijaksi Jaska Teuri

Kuvituskuva syksyn lehtiä

Teatterikeskuksen toimiston työnjaossa on tapahtunut syyskuussa muutos: toiminnanjohtaja Maaria Kuukorento siirtyi 2.9.2019 Helsingin kaupungin yleisten kulttuuripalveluiden kulttuurisihteeriksi, monille helsinkiläisille teattereille tutun kulttuurisihteeri Petri Rostedtin virkavapauden ajaksi.

Kuukorento on vuoden virkavapaalla Teatterikeskuksesta. Kuukorennon tehtävät Teatterikeskuksessa siirtyvät osin vaikuttamistyön johtaja Kaisa Paavolaiselle ja osin jäsenasiantuntijaksi palkatulle Jaska Teurille, joka osa-aikaisen työnsä myötä luopuu Teatterikeskuksen hallituksen varapuheenjohtajuudesta. Lisäksi jäsenpalveluista vastaavana osa-aikaisena järjestösihteerinä jatkaa Sini-Maria Tuomivaara.

”Viransijaisuus Helsingin kaupungin kulttuuripalveluissa on Maaria Kuukorennolle hieno tilaisuus kehittää osaamistaan ja saada kokemusta kunnallisesta toiminnasta ja päätöksenteosta”, kommentoi Teatterikeskuksen hallituksen puheenjohtaja Anna Veijalainen.

”Olemme iloisia, että saimme Jaska Teurin jäsenasiantuntijaksi nopealla varoitusajalla. Jaska on ollut Teatterikeskuksen toiminnassa mukana pitkään ja tuntee jo valmiiksi erittäin hyvin jäsenistömme ja heidän haasteensa ja potentiaalinsa. Jäsenet tulevat varmasti saamaan Jaskalta asiantuntevaa neuvontaa ja opastusta tulevan vuoden aikana”, Veijalainen sanoo.

Vaikuttamistyön johtaja, vt. toiminnanjohtaja Kaisa Paavolainen vastaa jatkossakin järjestön edunvalvonnasta ja viestinnästä, tapahtumista ja koulutuksista sekä taloudesta ja hallinnosta. Kaisan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja puhelimitse 040 731 3655.

Jäsenasiantuntija Jaska Teuri vastaa jäsenteattereiden ja -ryhmien neuvonnasta ja muista jäsenasioista sekä tietyistä Teatterikeskuksen jäsentoimikunnista. Jäsenten kysymykset ja mahdolliset avuntarpeet voi osoittaa Jaskalle puhelimitse 045 208 5220 tiistaisin klo 11-15 tai muina aikoina sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Järjestösihteeri Sini-Maria Tuomivaara vastaa Teatterijoukko-lehdestä, mediaseurantapalveluista, teatterikorteista ja laskutuksesta. Teatterijoukkoon liittyvissä asioissa Sini-Mariaan voi olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja muissa asioissa tuttuun tapaan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Kuva: Canva