Vuosi 2021 tuo muutoksia Teatterikeskuksen henkilöstöön

kuvituskuva tähtisadetikku

Tiedote 17.12.2020

Teatterikeskuksen henkilökunnassa tapahtuu muutoksia vuoden 2021 vaihteessa.

Järjestöstä tehtävävapaalla ollut Maaria Kuukorento palaa takaisin Teatterikeskukseen ja aloittaa tammikuun alussa järjestön kehittämisjohtajana. Kuukorennon vastuualueisiin kehittämisjohtajana kuuluu mm. vapaan kentän tutkimus, kehittäminen ja tiedontuotanto, jäsenneuvonta ja jäsenten toiminnan tukeminen ja kehittäminen. Teatterikeskuksen toiminnanjohtajana jatkaa Kaisa Paavolainen, joka on toiminut viime vuodet järjestön vt. toiminnanjohtajana. Paavolaisen vastuualueisiin kuuluu mm. järjestön edunvalvonta, viestintä ja hallinto.

Teatterikeskuksen määräaikaisena jäsenasiantuntijana toimineen Jaska Teurin työsuhde päättyy vuoden 2020 lopussa. Teatterikeskus haluaakin kiittää Teuria ansiokkaasta ja paneutuneesta työstä jäsenneuvonnan parissa erityisesti kuluneena vuonna, kun koronaepidemia on haastanut koko esittävän taiteen kentän toimintatapoja. Teatterikeskuksen jäsenpalveluista vastaavana osa-aikaisena järjestösihteerinä jatkaa Sini-Maria Tuomivaara.

Teatterikeskuksen jäsenmäärä on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja järjestömme edustaa nyt jo 51 esittävän taiteen vapaan kentän ammattiorganisaatiota. Teatterikeskuksen tehtävänä on edistää sen jäsenten taiteen tekemisen mahdollisuuksia ja toimintaolosuhteita Suomessa. Tämä tarkoittaa esittävän taiteen vapaan kentän julkisen rahoituksen puolesta puhumista, jäsenten toiminnan tukemista ja jäsenten tahdon esille tuomista osana yleistä taide- ja kulttuuripolitiikkaa.

 

Lisätietoja:
Kaisa Paavolainen,
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 040 731 3655

Teatterikeskus on esittävän taiteen rahoituslain ulkopuolisen, ns. vapaan kentän palvelu- ja edunvalvontajärjestö. Teatterikeskuksen jäseninä on 51 vapaan kentän organisaatiota, jotka edustavat laajasti esittävien taiteiden kirjoa: teatteria, tanssia, sirkusta, musiikkiteatteria, nukketeatteria, improvisaatioteatteria, lastenteatteria, naamioteatteria, klovneriaa, esitystaidetta ja soveltavaa taidetta. Teatterikeskuksen jäsenet toimivat valtakunnallisesti ympäri Suomen, Hangosta Kittilään.