Tapaamisia soveltavan taiteen teemojen äärellä ti 1.12. ja ke 16.12 Teatterikeskuksen jäsenille

kuvituskuva ihmisten käsiä

Teatterikeskuksen jäseninä on runsaasti ns. soveltavaa taidetta tekeviä toimijoita. Toiminnan nimityksenä voidaan käyttää myös esimerkiksi taidekasvatusta, sosiaalista sirkusta, yhteisötanssia, kulttuurihyvinvointiin liittyvää yleisötyötä – monia termejä saman tyyppiselle tekemiselle!

Teatterikeskuksen soveltavan taiteen toimikunnan kokoontumiset ovat olleet koronan vuoksia tauolla, mutta nyt on aika koota taas toimikunta yhteen – ja kutsua mukaan uusia jäseniämme.

Jos organisaatiossanne tehdään soveltavan taiteen kaltaista työtä tai olette muuten vaan kiinnostuneita kulttuurihyvinvoinnin teemoista, tervetuloa mukaan seuraaviin tapaamisiin!

Tiistaina 1.12. klo 10–12 Teatterikeskuksen soveltavan taiteen toimikunnan tapaaminen
Tapaaminen Teatterikeskuksen soveltavan taiteen toimijoiden kesken. Ketkä kaikki nykyisistä jäsenistä tekevät soveltavaa taidetta? Vahvistetaan verkostoja! Miten korona on muuttanut toimintaa, missä tilanteessa ollaan nyt ja miltä tulevaisuus näyttää? Tapaaminen etäyhteydellä.

Keskiviikkona 16.12. klo 13–15 Tapaaminen Taiteen edistämiskeskuksen kulttuurihyvinvoinnin asiantuntijoiden kanssa Teatterikeskuksen jäsenille
Taiteen edistämiskeskuksen kulttuurihyvinvoinnin asiantuntijat Pia Houni, Isto Turpeinen ja Johanna Vuolasto kertovat työstään ja Taiken Kulttuurihyvinvoinnin asiantuntijapalveluiden toiminnasta Teatterikeskuksen jäsenille. Mahdollisuus kysellä ja keskustella! Miten Taiken asiantuntijapalvelu voisi parhaiten palvella Teatterikeskuksen jäsenten tarpeita? https://www.taike.fi/fi/kulttuurihyvinvointi Tapaaminen etäyhteydellä.

ILMOITTAUDU TAPAAMISIIN TÄSTÄ LINKISTÄ >> https://forms.gle/gtHeVipKsQnK783CA

Linkit etätapaamisiin lähetetään ilmoittautuneille tapaamisia edeltävinä päivinä.

Kuva: Canva