Taiteen edistämiskeskuksen tulevaisuus ja visiotyö -keskustelutilaisuus 2.2.

Teatterikeskus järjestää yhdessä Taiteen edistämiskeskuksen kanssa keskustelutilaisuuden Taiken tulevaisuudesta ja käynnissä olevasta visiokyselystä ja visiotyöstä, johon liittyvät myös ulkoisen arvioitsijan (Frisk&Anjoy) tekemät ehdotukset. Keskustelu on tarkoitettu Teatterikeskuksen jäsenille ja muille esittävän taiteen vapaan kentän organisaatioille.

Continue Reading

Sosiaalinen media ja markkinointiviestintä -etäkoulutus ti 26.1. klo 10-11.15

kuvituskuva tietokone

Teatterikeskus järjestää vuoden 2021 alussa jäsenistölleen ja muille kiinnostuneille tiiviin ja tehokkaan koulutuksen markkinointiviestinnästä somessa. Koulutuksessa käydään läpi, kuinka omia yleisöjään voisi kasvattaa sekä annetaan vinkkejä, mitä ottaa huomioon somesisällöissä. Koulutuksessa käydään läpi Instagramin ja Facebookin ammattikäyttöä sekä opetellaan somemainonnalle (kustannus)tehokas rakenne kohdennuksineen.

Continue Reading

Tapaamisia soveltavan taiteen teemojen äärellä ti 1.12. ja ke 16.12 Teatterikeskuksen jäsenille

kuvituskuva ihmisten käsiä

Teatterikeskuksen jäseninä on runsaasti ns. soveltavaa taidetta tekeviä toimijoita. Toiminnan nimityksenä voidaan käyttää myös esimerkiksi taidekasvatusta, sosiaalista sirkusta, yhteisötanssia, kulttuurihyvinvointiin liittyvää yleisötyötä – monia termejä saman tyyppiselle tekemiselle!

Teatterikeskuksen soveltavan taiteen toimikunnan kokoontumiset ovat olleet koronan vuoksia tauolla, mutta nyt on aika koota taas toimikunta yhteen – ja kutsua mukaan uusia jäseniämme.

Continue Reading

Miksi teemme yhteistuotantoja – ja miten? -seminaarikokonaisuus 24.–25.11.2020 KokoTeatterilla

Kuvituskuva katsomo

 

HUOM! TILAISUUS ON JOUDUTTU SIIRTÄMÄÄN KEVÄÄLLE 2021. ILMOITAMME UUSISTA PÄIVISTÄ MAHDOLLISIMMAN PIAN.

Suomen Teatterit ry, Teatterikeskus ry, Teatteri 2.0, Klockriketeatern, KokoTeatteri ja Teatteri Metamorfoosi järjestävät kaksipäiväisen seminaarikokonaisuuden yhteistuotannoista esittävän taiteen kentällä. Seminaarissa syvennytään yhteistuotantoihin liittyviin teemoihin ja problematiikkaan esimerkkien, keskustelun ja työskentelyn kautta. Yhtenä tavoitteena on kerätä asiantuntijatietoa ja hahmotella yhdessä sitä, minkälaisia tarpeita ja kehityskohtia havaitsemme mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten.

Continue Reading

Lisää artikkeleita...